lördag 26 mars 2011

Två tjejer en bil...

Herregud vilken kväll det blev, haha! Jag och min syster Sara hade fått i uppdrag att hämta upp resten av familjen under kvällen. Först skulle vi hämta vår lillebror som var på skoldisco ute i Långedrag, när vi sätter oss i bilen och är på väg, kommer vi på att.. Vi vet ju inte ens vart discot är någonstans.. Ringer till mamma och Patrik, jaha discot är i skolan.. Yes! Kommer fram till skolan och vi ser inte en enda människa.. hmm.. Vi går ur bilen och bestämmer oss för att vi ska försöka lyssna efter musik, vi hör musik och går i den riktningen och hittar tillslut fram.. Går in på discot, där det för övrigt spelas väldigt hög musik, och får massa konstiga blickar haha.. Försöker hitta vår lillebror men nej, han syns inte till, vi springer runt där inne som två miffon typ.. Hittar honom väntandes vid entren, ja vi hade tydligen gått in bakvägen (inte konstigt att alla tittade så konstigt)..

Sen körde vi mot Mölndal för att hämta upp vår lillasyster Maria, som har stått och väntat på oss en bra stund, vi blev ju lite (ganska) försenade eftersom vi sprang runt inne på discot ett tag.. haha! Då visar det sig att en vakt som typ jobbar där, måste vänta tills alla har åkt hem.. Så han tvingades vänta för att vi var sena, inga glada miner där inte..

När halva familjen var upphämtade körde vi hemåt för att plocka upp mamma och Patrik hos några vänner.. Jaa, det gick iallafall lätt och snabbt.. Kom hem för en stund sedan och jag kan ju säga att det här tog längre tid än det borde gjort.. Hahaha, vilken kväll!

Kan ju tillägga att jag hade inte min mobil med mig.. och jaa, nu har jag 6 missade samtal, för både lillebror och lillasyter försökte få tag på oss! Sorry!!

Just det, vi gjorde ju våfflor också innan vi åkte och dom blev ju sådär.. lagom frasiga, eller?

Imon är jag ledig och det känns som att det blir en lång och skön sovmorgon!

God Natt <3 .

1 kommentar:

  1. Vilken kväll asså! Tänk vad man gör för familjen ;)

    SvaraRadera