torsdag 9 juni 2011

Express fart!

Jag sa ju det! Jag visste att det skulle bli en bra dag idag, och då struntar jag faktiskt i att det spöregnar ute, jag är glad ändå! Jag beställde ju hem en klänning och ett par skor från Nelly igår och tro det eller ej, men idag låg paketet i brevlådan, hur jävla bra är inte det då? Snacka om express leverans, det gillar vi! Klänningen har jag inte provat än (eftersom jag kämpat med att få på mig normala kläder imorse haha), men skorna var jag ju bara tvungen att slänga på mig direkt.. Och jaa.. OM jag älskar dom?! Hell yeah!! Dom satt verkligen perfekt, var hur bekväma som helst.. Kan ju lova att de kommer användas flitigt i sommar, woo!

Kanske ska fota dom och visa hur dom sitter på? Men inte idag, haha.. Ska snart åka in till stan för lite mer shopping! Just nu lutar det åt att jag ska unna mig själv en ny Dkny väska...

Jag testade en ny sak idag med mina ögonbryn.. Jag gillar ju att ha tjocka och lite "buskiga" sådär.. Men jag får alltid "fejka" det eftersom jag inte har så mycket hår just vid/på (?) ögonbrynen.. Så idag kom jag på en liten idé haha, inget nytt kanske men första gången jag provade iallafall... Efter att jag hade målat dom med min "ögonbryns skugga" från Make Up Store, tog jag en ren mascaraborste och sprayade massor av hårspray på den och kammade ögonbrynen uppåt liksom. Det blev skitsnyggt tycker jag, hoppas det håller i sig hela kvällen bara haha.. Det återstår och se!


det syns inte så tydligt på bilderna...

1 kommentar:

  1. fin blogg!

    http://psychedelique.blogg.se

    SvaraRadera