tisdag 24 maj 2011

Fullbokad!

Puuuh, har jobbat 8 dagar i sträck nu, så jag är helt slut! Det ska verkligen bli skönt att få vara ledig i några dagar och jag har "fullbokat" alla dagarna redan, härligt!!

Imorgon är det shopping och lunch/fika i stan med Bella, som står på schemat! Jag har inte shoppat sen London och det kliar rejält i fingrarna nu! Är på jakt efter ett par ljusbeigea Palladium och en "vågtång" från OBH Nordica, så vi får se om jag kommer hem med det imorgon eller inte.. (lyckas ju alltid köpa det jag inte ska köpa, och köper inte det jag ska köpa..) ni fattar haha!

På torsdag ska jag iväg till min kära vän, som har en frisörsalong, och fixa håret! Ska klippa bort de slitna topparna och ljusa upp färgen lite.. Vill att det ska vara lite mer "sommrigt". Jag ska även spendera halva dagen med att städa mitt rum, typ...

På fredag ska jag ut och äta med mina kära, gamla kollegor,  vänner! Det var ett tag sen vi fick ihop gänget så det ska verkligen bli kul! Vi satsar på Mañana, hoppas bara att det inte är fullbokat.. Som det oftast är haha!

Lördag, härliga lördag! Då blir det ett kort arbetspass och efter det blir det middag hemma hos Lu med alla tjejerna! Ska bli riktigt kul! Lu flyttade till en ny lägenhet för ett tag sen (läs: för evigheter sen) och vi har tjatat på henne om att vi vill se den nya lägenheten! Nu har dom fått iordning de mesta tror jag, så vi är äntligen bjudna på middag, härligt!!

Söndagen bjuder på ett litet kalas här hemma, P fyller år, så det blir presenter och fika med familjen. Mys! Blir nog även en hel del slappande och sådär också, måste vara utvilad på måndag.. Då ska jag och lillasyster S, iväg på en liten "roadtrip" (ehmm.. typ..), kommer hem på tisdag morgon igen..

Hoppas på fint väder resten av veckan också, det hade ju inte varit helt fel!
Och vet ni vad? Idag har jag varit rökfri i 14dagar!
And there you have it .

1 kommentar:

  1. Du e sååååååå duktig gumman. Keep up the good work! puss

    SvaraRadera