lördag 2 april 2011

Running Man

Tja!! Haha, tycker det är rätt roligt att säga/skriva "Tja", för att det är  inte jag egentligen men det är lite sådära kul typ.. ehm aa iallafall..

Idag jobbade jag till kl 16, efter jobbet åkte jag in till stan och det blev en snabb (läs: väldigt snabbt) shoppingtur. Jag var ute efter ett par kostymbyxor/chinos från Zara så självklart gick jag till den stora butiken i Arkaden men där var de slut i min storlek så jag bad dom ringa upp till Kungsgatan och höra om de fanns där, och yes det gjorde dom.. fick en liten tveksam blick från butiksbiträdet och så säger hon: dom stänger om ungefär 10min.  Okej, det är inte långt dit upp men jag avskyr verkligen att springa, jag springer ju gärna inte frivilligt men, gäller det kläder eller skor så kan jag fanemig springa marathon haha!
Så jag rusade upp till Kungsgatan och fick köpt byxorna iallafall men då inser jag ju att min buss skulle gå om ungefär 10min också.. Såå, jag var alltså tvungen att springa ända ner till centralen, nästan frivilligt, och inte för varken kläder eller skor.. utan för en buss.

Nu är jag hemma iallafall, åt middag för en stund sen, fiskgratäng! (JA, B, det är riktigt gott!)
Snart ska vi plocka fram lite ostar, kex och vindruvor och mysa till det framför TVn.

Just det, ska prova byxorna också, för det hann jag ju inte göra i butiken!(Bild från imdb)

1 kommentar:

  1. HAHAHA tro det eller ej men fiskgratäng går faktiskt ner..Findus fiskgratäng that is!

    SvaraRadera